Eredienst aanvang 10:00 h.

Liturgie: klik op betereffende zondag in de kalender en in het venster dat daarna verschijnt

Kindernevendienst op aanvraag

Koffiedrinken na de dienst.

Kerkdienst meebeleven (na inloggen)

zo ma di wo do vr za
26
27
28

De derde dinsdag van februari is de 19e en dan kunt u weer bij ons eten. Het eten begint om kwart voor 6 ’s avonds en vanaf kwart over 5 kunt u er al terecht. Om 7 uur sluiten we de maaltijd af en drinken nog een kopje koffie. We moeten tijdig klaar zijn, want om half 8 begint het verdiepingsprogramma.

U bent van harte uitgenodigd, want er is weer een bijzonder menu: kippenbouillon met geklopt ei, bami en als dessert halve peer met chocola.

bami

De contactmaaltijd staat open voor iedereen, ongeacht de leeftijd of kerkelijke achtergrond. U wordt gevraagd om zo mogelijk €4,- bij te dragen aan de kosten van de maaltijd.

De organisatie wil graag weten hoeveel mensen blijven mee-eten. U kunt zich opgeven bij Pieter de Graaf of Annie Brouwer. Meld u tijdig aan! Het is niet meer mogelijk om tot kort voor het eten zich op te geven. Neem uiterlijk vrijdag 15 februari contact op. Opgave kan ook via deze website. Klik in de agenda op de betreffende datum en daarna in het veld dat dan verschijnt. Bent u na aanmelding toch nog verhinderd om te komen? Geef dat dan aan ons door. Daarmee voorkomt u, dat we extra kosten maken en dat er aan tafel lege plekken ontstaan.

Verdieping

Aansluitend op de contactmaaltijd van deze maand is er een verdiepingsprogramma in de 'De Hoeksteen'. Uitgenodigd is deze keer ds. Jarek Kubacki, geestelijk verzorger in de verpleeghuizen in Zoetermeer en daarnaast doopsgezind predikant in Beverwijk. Ds.Kubacki komt samen met zijn partner - beiden van oorsprong Pools - naar Benthuizen voor een power-point-presentatie over 'Ikonen'. Beiden komen regelmatig in Oost-Europa en kunnen ons veel vertellen over de achtergronden en de schoonheid van ikonen. Echte ikonen zijn waardevol en belangrijk binnen de Russisch Orthodoxe Kerk. Ze betekenen heel veel voor gelovigen in Rusland en Oost-Europa.

Het belooft een boeiende avond te worden!