Eredienst aanvang 10:00 h.

 

Liturgie: klik op betereffende zondag in de kalender en in het venster dat daarna verschijnt

 

Kindernevendienst op aanvraag

 

Koffiedrinken na de dienst.

 

Kerkdienst meebeleven (na inloggen)

 

zo ma di wo do vr za
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
16
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
30

De derde dinsdag van september is de 17e en dan kunt u weer bij ons eten. Het eten begint om kwart voor 6 ’s avonds en vanaf kwart over 5 kunt u er al terecht. Om 7 uur sluiten we de maaltijd af en drinken nog een kopje koffie. 

Dit keer staat op het menu:  meloen met gerookte ham vooraf, als hoofdmaaltijd een stooflapje, boontjes en aardappelen, een pannenkoekje met chocoladeijs en kersen toe

 

De contactmaaltijd staat open voor iedereen, ongeacht de leeftijd of kerkelijke achtergrond. U wordt gevraagd om zo mogelijk €4,- bij te dragen aan de kosten van de maaltijd. 

De organisatie wil graag weten hoeveel mensen blijven mee-eten. U kunt zich opgeven bij Pieter de Graaf of Annie Brouwer. Meld u tijdig aan! Het is niet meer mogelijk om tot kort voor het eten zich op te geven. Neem uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan de maaltijd contact op. Opgave kan ook via deze website. Klik in de agenda op de betreffende datum en daarna in het veld dat dan verschijnt. Bent u na aanmelding toch nog verhinderd om te komen? Geef dat dan aan ons door. Daarmee voorkomt u, dat we extra kosten maken en dat er aan tafel lege plekken ontstaan.