kinderopvang

De kinderoppas is bestemd voor de allerkleinsten (0 - 4 jaar). Ouders worden zo in de gelegenheid gesteld de kerkdiensten bij te wonen. Ook raken de kinderen vertrouwd met het kerkgebeuren. Er is een  oppasruimte, waar kasten met speelgoed staan. Op de bank kunnen de kleintjes een boekje bekijken of even uitrusten.

Er is een vast programma. De kinderen gaan na binnenkomst spelen of tekenen. Om circa half elf krijgen de kinderen limonade en een rijstwafel. Mocht uw kind iets anders drinken, geef dit dan s.v.p. mee. Drinkt het nog uit een fles of tuitbeker, dan is het handig deze mee te geven. Na het drinken wordt een verhaaltje voorgelezen.

Vóór de zegen aan het einde van de dienst kunnen de ouders hun kinderen halen en meenemen naar de kerkzaal. Over het algemeen is dit tijdens de inzameling der gaven. Contactpersoon voor de kinderoppas is Bea Jespers-Gräper.